Kapat
Bursa Özel Ders Vermek

Bursa Özel Ders Vermek İçin En İdeal Şehir

Furkan Ö.
04-02-2022
5 Dakika

  Bursa, 4 mükemmel üniversitesiyle birlikte tam bir eğitim şehri! 3 milyondan fazla nüfusu sayesinde özel ders vermek için en ideal şehirlerden bir tanesi. Bursa’da 1 vakıf, 1 vakıf yüksekokulu ve 2 devlet üniversitesi ile birlikte toplam 4 üniversite bulunur. Birbirinden farklı 4 dört eşsiz üniversiteden özel derse ihtiyacı olan binlerce öğrenci mevcut.

  Ekonomik özgürlüğünüzü elinizde tutmak için Bursa özel ders vermek harika bir seçenek. Sevdiğiniz işi yaparak bilginizi kazanca çevirebilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizi öğrencilerinizle paylaşarak onlara yol gösterin. Hayallerine ve hedeflerine giden yolda başarmalarını sağlayın. Başarıda bu değil midir zaten? Özel ders verdiğiniz öğrencilerin başardığını görmek. Asıl bu hissin paha biçilemez olduğuna inanıyoruz. Bu sayede boş zamanlarınızı değerlendirebilir, hem düzenli bir kazanç elde edip hem de başarmanın vermiş olduğu mutluluğu her an hissedebilirsiniz. Bursa’da özel ders vermek sizlere yeni bir kariyer ve kazanç kapısı açabilir.

Bursa özel ders vermek için en ideal şehirlerden bir tanesidir. Bursa’da özgürce dilediğiniz yerden özel ders vermek artık çok kolay. Bu içeriğimizde Bursa’da nasıl özel ders verebileceğinizden, bunun için neler yapabileceğinizden bahsedeceğiz. Aynı zamanda özel ders ücretlerine de değineceğiz.

Bursa Özel Ders Fiyatları Nedir Nasıl Belirlenir?

Bursa’da özel ders fiyatları branşlara göre farklılık gösterir. Hatta bu branşların seviyelerine göre de değişiklik gösterir. Bursa’da özel ders vererek ek gelir elde etmek için önce özel ders piyasasının ücretlerinin ne olduğunu öğrenmelisiniz. Öğretmen Tercihim’de Bursa’da özel ders veren 817 onaylı öğretmenlerimizin ortalama özel ders fiyatları 94₺’dir.

Sizin için Bursa’da özel derslerin bazı branşlara göre saatlik ücretlerini araştırdık. Hemen bahsediyoruz:

  • Matematik Özel Ders: 101₺
  • Fen ve Teknoloji Özel Ders: 91₺
  • İngilizce Özel Ders: 87₺
  • Türkçe Özel Ders: 84₺
  • Fizik Özel Ders: 117₺
  • Kimya Özel Ders: 109₺
  • Biyoloji Özel Ders: 105₺
  • Öğrenci Koçluğu Özel Ders: 98₺
  • Müzik Özel Ders: 105₺

Daha birçok branşta özel ders verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir! Bursa’da eşsiz Uludağ Kayak Merkezinin bulunmasından dolayı Bursa’da özel kayak dersi bile verebilirsiniz.

Bursa’da Özel Ders Seçenekleri

Bursa, özel ders vermek isteyenler için alternatifler sunuyor. Bunlar online ve yüz yüze olmak üzere 2 çeşittir. Günlük hayatınıza göre veya çalışma şeklinize göre size en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz. Dilerseniz 2 seçeneğide tercih edebilirsiniz.

Online Özel Ders Seçeneği

Günümüzde artık online özel dersler daha çok talep alıyor. Çoğu öğrenci online özel ders seçeneğini tercih ediyor. Bunun yanı sıra ekstra kolaylık sağladığı için çoğu öğretmen özel ders sürecini online gerçekleştiriyor. Elbette branştan branşa bu durum farklılık gösterir. Uygulamalı özel dersler için yüz yüze seçeneğinin tercih edilmesi her zaman için daha doğru olur. Online özel ders seçeneğinin artıları arasında daha çok öğrenciye ulaşma imkanı bulunuyor. Bursa türkçe özel ders alarak sınavlarda yüksek puan almaya ne dersin.

Türkiye’nin veya Dünyanın dört bir yanından öğrenciye kolayca özel ders verilebiliyor. Bunun yanı sıra online özel ders seçeneği, öğrenci ve öğretmenleri yol masrafından kurtarıyor. Son olarak ev konforunda özel ders gerçekleştiriliyor. Online özel ders, esnek bir çalışma planı ve daha çok öğrenciye özel ders verebilmek için ideal bir tercihtir. Bu sayede ekstra bir yorgunluk oluşumunun önüne geçer. Bursa ingilizce özel ders almak isteyen öğrenciler arasında sendew yerini almaya ne dersin. Hayatımızın birçok alanında ingilizce yer almaktadır. Sende sana ve bütçene uygun olan öğretmenden özel ders talep et.

Yüz Yüze Özel Ders Seçeneği

Yüz yüze özel ders seçeneği en klasik ve en etkili yöntemdir. Bursa’da yüz yüze özel ders vererek öğrencilerinizin ders esnasındaki tepkilerini bizzat gözlemleyebilirsiniz.

Bu sayede öğrencilerinize olan yaklaşımlarınızı dengeleyebilir, süreci daha verimli hale getirebilirsiniz. Yüz yüze özel derslerde öğrencinin dikkatini toplaması her zaman daha kolay olur. Öğrencilerinizin motivasyonunu artırmak için ortak bir alanda belirleyebilirsiniz. Örneğin sessiz bir kafe veya park ideal bir tercih olacaktır. Sizde hemen Bursa’da özel ders vermek için Öğretmen Tercihim’e kolayca kaydolabilirsiniz. Öğretmen profilinizi oluşturduktan sonra bilgi ve tecrübelerinizi profilinize yansıtabilirsiniz. Bursa matematik özel ders almak isteyen öğrenciler için bütçelerine uygun yüzlerce öğretmen bulunmaktadır.

Bu sayede Bursa’da özel ders almak isteyen öğrenciler, hakkınızda daha doğru bilgiye erişecektir. Öğrencilerin sizleri tercih etmesi dahada kolaylaşacaktır. Birçok öğrenci sizden özel ders talebinde bulunacaktır. Hadi sizde hemen Öğretmen Tercihim’de öğretmen profilinizi oluşturun. Düzenli kazanç sağlayın.

Bizi Paylaş

Yazı Yorumları

Hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!

Matematik Eğitmenleri

Emine Nur Çakar
Emine Nur Çakar Matematik İSTANBUL / SANCAKTEPE
Ders Ücreti:
250₺ - 300₺
Ersin ÖZER
Ersin ÖZER Matematik MALATYA / YEŞİLYURT
Ders Ücreti:
200₺ - 300₺
İlk ders ücretsiz!
Ecem Öğretmen
Ecem Öğretmen Matematik AYDIN / SÖKE
Ders Ücreti:
300₺ - 300₺
İlk ders ücretsiz!
Betül Hoca
Betül Hoca Matematik İZMİR / BUCA
Ders Ücreti:
150₺ - 250₺
İlk ders ücretsiz!
busraerim
busraerim Matematik İSTANBUL / EYÜPSULTAN
Ders Ücreti:
250₺ - 300₺
Burak Kaan Damlapinar
Burak Kaan Damlapinar Matematik İZMİR / BUCA
Ders Ücreti:
300₺ - 300₺
İlk ders ücretsiz!
çiğdem öğretmen
çiğdem öğretmen Matematik DİYARBAKIR / LİCE
Ders Ücreti:
100₺ - 150₺
İlk ders ücretsiz!
elif akçayır
elif akçayır Matematik ANKARA / ÇANKAYA
Ders Ücreti:
80₺ - 80₺
Loading...