Kapat
bursa özel ders almak

Bursa Özel Ders Almak İçin Nedenler?

Furkan Ö.
04-02-2022
6 Dakika

   Bursa, 700.000’den fazla öğrenci sayısı ve 40.000’den fazla eğitim çalışanı ile özel ders almak için harika bir şehir! Üniversiteler hariç 700’den fazla ilkokul, ortaokul ve lise vardır. Öğrencilerinde en az her ders için desteğe ihtiyacı vardır. Bursa, özel ders almak için çok ideal bir şehir.

İhtiyacınız olan her branşta özel ders almak için Bursa’da fazlasıyla öğretmen bulacağınıza eminiz.  Bu yazımızda Bursa’da özel ders almak için nasıl iyi öğretmen bulabileceğinizden, özel ders ücretlerinden ve çeşitlerinden bahsedeceğiz. 

Bursa’da Özel Ders Nasıl Alınır?

 Bursa’da ihtiyacınız olan her branşta özel ders öğretmeni bulabilmeniz oldukça kolay. Öğretmen Tercihim’de Bursa’da bulunan 800’den fazla uzman eğitmen severek özel ders veriyor. Bursa’da yaşayan öğrenciler, Öğretmen Tercihim öğretmenlerinden profesyonel bir şekilde özel ders alıyor. 

   Siz de hemen Bursa özel ders almak ister misiniz?

Bursa’da yaşayan öğrenciler, hayalleri ve hedefleri için ve daha birçok nedenden dolayı eğitimlerine katkı sağlıyor. Kolayca özel ders süreçlerini gerçekleştiriyor. İster okul derslerinize destek olması için özel ders alabilirsiniz. İstersenizde sınav notlarınızda %100 başarı sağlamak için özel ders alabilirsiniz. 

Öğretmen Tercihim’e girerek özel ders almak için kolayca kaydolabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra özel ders almak istediğiniz branş veya branşları belirleyebilirsiniz. Sonrasında Bursa’da bulunan alanında uzman eğitmenlerden ister online ister yüz yüze özel ders alabilirsiniz. Süreç bu kadar basit.

Branşınızı seçin ve size en uygun öğretmenleri belirleyin. Özel ders talebinde bulunun. Güvenli mesajlaşma özelliği ile öğretmeninizle iletişime geçin ve süreci birlikte yürütün. Ders çalışma planınızı öğretmeninizle birlikte planlayın.

Üstelik ilk ders ücretsiz fırsatlarından yararlanarak ilk dersinizi ücretsiz gerçekleştirin. Böylece öğretmeninizle süreci daha sağlıklı yürütebilir, öğretmeninizin ders işleyiş şekli hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Süreç bu kadar basit. Öğretmen Tercihim’le doğru yöntemlerle başarıya ulaşmak artık çok kolay. 

Bursa’da Özel Ders Fiyatları Nedir?

  Bursa’da düzenli özel ders süreci sonrasında, derslerinizde %100 başarı sağlamanız oldukça kolay. Öğretmen Tercihim’de özel ders alan yüzlerce öğrenci bütçelerine en uygun öğretmeni kolayca bulabiliyor. Bursa’da özel ders almak için sizlere özel ders fiyatlarından bahsetmek istiyoruz. 

Öğretmen Tercihim’de 800’den fazla alanında uzman öğretmenin ortalama özel ders fiyatları 94₺’dir. Ortalama bir fiyat olup her bütçeye uygun özel ders öğretmeni kolayca bulabilirsiniz. 

Bursa’da bazı ana branşların ortalama özel ders ücretleri şu şekildedir:

  • Fen ve Teknoloji Özel Ders:91₺
  • Fizik Özel Ders:117₺
  • Kimya Özel Ders:109₺
  • İngilizce Özel Ders:87₺
  • Türkçe Özel Ders:84₺
  • Matematik Özel Ders:101₺
  • Müzik Özel Ders:105₺
  • Öğrenci Koçluğu Özel Ders:98₺

Daha birçok branşın ortalama özel ders ücretleri için Öğretmen Tercihim’i ziyaret edebilirsiniz. İlginizi Çekebilir! Bursalıların vazgeçilmez sporu kayak içinde özel ders öğretmeni kolayca bulabilirsiniz. 

Bursa Özel Ders Türleri

 Bursa özel ders almak isteyen öğrenciler için birçok seçenek sunuyor. Bursa’da özel ders almak isteyen öğrenciler, ister yüz yüze ister online özel ders alabilir. İstedikleri şekilde süreci yönetebilirler. Öğrenciler okul derslerinin yoğunluğuna göre yüz yüze veya online özel ders alabilir. Yine 2 alternatifide kolayca tercih edebilir. 

Bursa Online Özel Ders 

Bursa’da ve daha birçok şehirde öğrenciler doğal olarak online özel ders almak istiyor. Çoğu öğrenci, online özel dersin artılarının oldukça farkındalar. Bursa matematik özel ders almak isteyen öğrenciler için öğretmenler sizleri beklemektedir.

  En güzel yanı, yol masrafı olmadan ev konforunda özel ders süreçlerini gerçekleştiriyor. Böylece ulaşım için sarf ettikleri efordan kurtulmuş oluyorlar. 

Öğretmen Tercihim’de dilediğiniz branşta online özel ders seçeneği ile evinizin konforunda özel ders alabilirsiniz.  Böylece daha güvenli bir özel ders süreci gerçekleştirmiş olursunuz.   

Bursa Yüz Yüze Özel Ders 

  Yüz yüze özel ders seçeneği sayesinde özel ders öğretmeninizle birebir özel ders sürecinizi en verimli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Öğretmeninizin ders anlatma stilini daha iyi kavrayabilir, böylece başarı oranınızı artırabilirsiniz. Daha verimli bir özel ders süreci gerçekleştirebilirsiniz. Bursa ingilizce özel ders almak için sizlere birkaç neden sayalım. Artık ana dil gibi bilmemiz gereken ingilizce dili okulda, iş hayatımızda, araştırmalarımızda gerekli hale gelmiştir. Sizlerde ingilizce özel ders alarak eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.

Aynı zamanda 2 seçeneğide tercih edebilirsiniz. Hem yüz yüze hemde online bir şekilde özel ders alabilirsiniz. Bununla birlikte öğretmeninizle ortak bir alan belirleyebilirsiniz. Özel ders sürecinizi belirlediğiniz alanda gerçekleştirebilirsiniz. Ortak alan olarak, sessiz bir kafe veya güvenli bir park tercih edebilirsiniz. Ders çalışma motivasyonunuzu bu şekilde artırabilirsiniz. Bursa türkçe özel ders alarak sınavlara hazırlanabilirsiniz. 

Sizde Bursa’da hayallerinize ve hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Bursa’da özel ders veren yüzlerce öğretmenden güvenle özel ders talebinde bulunabilirsiniz. Öğretmen Tercihim’e hemen kaydolarak öğrenci profilinizi oluşturabilirsiniz. Yeni nesil online özel dersin rahatlığını sizde yaşayın. 

Bizi Paylaş

Yazı Yorumları

Melek
10-02-2022
Bütçem kısıtlıydı. Özel ders almak için birçok öğretmen ile iletişime geçtim. En uygunları Öğretmen Tercihim'de yer alıyor.

Matematik Eğitmenleri

Ayşe Reyyan Yerli
Ayşe Reyyan Matematik İSTANBUL / ÜMRANİYE
Ders Ücreti:
300₺
İlk ders ücretsiz!
serpil-matematik
serpil-matematik Matematik ANKARA / YENİMAHALLE
Ders Ücreti:
150₺ - 200₺
İlk ders ücretsiz!
Salih Hoca
Salih Hoca Matematik AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Ders Ücreti:
300₺ - 300₺
IGCSE Mr.Kadir LGS
IGCSE Mr.Kadir Matematik ANKARA / ÇANKAYA
Ders Ücreti:
300₺ - 300₺
İlk ders ücretsiz!
Eliforunn
Eliforunn Matematik İZMİR / BORNOVA
Ders Ücreti:
100₺
İlk ders ücretsiz!
ömer sala
ömer sala Matematik İZMİR / BUCA
Ders Ücreti:
100₺ - 100₺
Aysun
Aysun Matematik SAKARYA / ADAPAZARI
Ders Ücreti:
200₺ - 250₺
matematikcibayram
matematikcibayram Matematik ANTALYA / KONYAALTI
Ders Ücreti:
200₺
İlk ders ücretsiz!
Loading...